Je website omzetten naar WordPress is een goede manier om je (verouderde) website te vernieuwen.

Waarom zou je je website omzetten naar WordPress?

WordPress is op dit moment het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld. Het is flexibel en gebruiksvriendelijk. Het maken en aanpassen van pagina’s is eenvoudig voor het vullen van je website heb je geen specialist meer nodig. Dat scheelt je kosten en maakt dat je sneller kunt bijwerken. De WordPress websites die wij maken worden goed weergegeven op tablets en smartphones. En als laatste worden WordPress-websites goed geïndexeerd door Google.

Kunnen alle websites worden omgezet?

Ja, bijna iedere website is om te bouwen naar WordPress. De omvang van uw website maakt niet uit. Er kan in bijna altijd een identieke versie gemaakt worden voor WordPress, maar misschien is het juist wel een goed moment om te kiezen voor een frisse nieuwe lay-out die past bij deze tijd.

Verbetert mijn positie in Google?

WordPress websites zijn gericht op een goede ‘ranking’ in de Google zoekresulaten. Er zijn speciale hulpmiddelen (plugins) om je pagina’s goed te laten scoren. Deze installeren we mee, zodat je website beter gevonden wordt.

Is het werken met WordPress makkelijk?

Een van de aller grootste voordelen van WordPress is dat je zelf je website kunt beheren. Het uitbreiden, aanpassen, nieuwe pagina’s publiceren is eenvoudig, maar je moet het wel even leren. Daarom krijgt je van ons een instructie waarin we je leren hoe je je website zelf kunt onderhouden.

Wat kost het omzetten van mijn website naar WordPress?

De prijs voor het omzetten van jouw website naar WordPress is afhankelijk van de huidige lay-out, de inhoud en de functionaliteit van je website. Het omzetten van een basis portfolio website kost het ongeveer € 750,-. Als je een webshop of een complexe website hebt dan zal de prijs hoger zijn.

Offerte voor omzetten je website naar WordPress

Via onderstaand formulier kun je aangeven welke website je wilt laten omzetten naar WordPress. Als je het formulier invult analyseren we je huidige website en nemen we contact met je op de resultaten te bespreken.

Welke garantie krijg ik?

Foutloze werking

We garanderen een foutloze werking van je nieuwe website in WordPress en de door ons geïnstalleerde uitbreidingen (plugins).

Volledige functionaliteit

We garanderen de werking van eventuele extra functionaliteiten zoals contactformulieren, boekingen, zoekfuncties, et cetera.

Afspraak is afspraak

We garanderen dat we je website omzetten naar WordPress volgens je eigen huisstijl voor de overeengekomen prijs.

Procedure omzetten bestaande website naar WordPress

Wil je weten hoe de omzetting is zijn werk gaat? Lees Procedure omzetten bestaande website naar WordPress.

Overige vragen

Wordt mijn hele website een WordPress website?
Ja, je hele website wordt een WordPress website. We leveren de laatste versie van WordPress, in het Nederlands, met alle functies die WordPress zo populair maakt.

Mijn huidige website is gemaakt met een CMS. Kan ik toch overstappen?
Ja, als je een website hebt die gebouwd is met Joomla of Drupal of een ander CMS, kunnen we uw website 1-op-1 overzettten naar WordPress. Als je website gebouwd is met maatwerk-software, komen we tot een passende oplossing

Mijn website heeft géén CMS. Kan ik toch overstappen?
Ja zeker. In jouw geval is dat ook sterk aan te raden. Je zult versteld staan van het gebruiksgemak. Het beheer van je website wordt een stuk makkelijker en je website zal ook beter presteren.

Mijn huidige website werkt niet goed meer. Kan ik dan ook overstappen?
Tot op heden konden we alle websites opnieuw opbouwen met WordPress en de problemen verhelpen.

Wordt alle inhoud goed overgenomen?
Ja, alle je content (artikelen, foto’s, banners, achtergronden, video’s, worden in principe opgenomen in je nieuwe WordPress website.

Ik heb een meertalig website, is dat een probleem?
Nee, dat is geen probleem. WordPress heeft plugins die het wisselen van taal eenvoudig mogelijk maakt.

Ik heb een webshop, kan die omgezet worden naar WordPress?
Ja, we werken dan met WooCommerce, dé plugin voor WordPress webshops. Je krijgt een webshop met veel handige functies en een iDeal betaalmodule.

Mijn website heeft heel erg veel pagina’s, wordt het dan duurder?
Dat is afhankelijk van het aantal pagina’s en de manier waarop je website is gebouwd. Het aantal pagina’s dat je in een WordPress website kunt plaatsten is onbegrensd.

Welke plugins installeren jullie?
We installeren in ieder geval plugins voor beveiliging, opmaak, snelheidsverbetering, bezoekersanalyse en zoekmachine optimalisatie (SEO).

Kan ik direct aanpassingen laten doorvoeren?
Ja, dat kan uiteraard. Afhankelijk van de aard en omvang zijn daar mogelijk kosten aan verbonden.

Kan ik meteen extra functies laten toevoegen?
Ja, dat kan uiteraard. Afhankelijk van de aard en omvang zijn daar mogelijk kosten aan verbonden.

Moet ik van server/host wisselen?
Het hoeft niet per sé, maart we adviseren wel om met een snelle en betrouwbare hostingpartij te werken. We onderzoeken vooraf of dat in jouw geval zo is.

Hoe lang is de levertijd?
De levertijd hangt af van de grootte, de vormgeving en de complexiteit van je huidige website. Gemiddeld duurt een omzetting twee weken.