Professionele WordPress Website

Professionele WordPress Website

Jouw huisstijl + onze techniek & kennis = meer klanten

Kies het beste voor jouw bedrijf, neem een WordPress website!

Kies je voor een professionele WordPress website van Dialogus, dan kies je voor een website in jouw eigen huisstijl met heel veel mogelijkheden standaard inbegrepen. Jij levert je teksten, de foto’s en je logo aan en kiest een van de vele thema’s. Wij bouwen binnen twee weken de site voor je en vanaf dat moment kun je zelf de controle overnemen.

WordPress is hét CMS dat bij uitstek geschikt is voor bedrijven die zelf hun website actueel willen houden. Je kunt gemakkelijk nieuwsberichten of blogs plaatsen en je teksten en foto’s aanpassen aan de actualiteit. Wij zetten de site voor je op, zodat je direct online bent. Daarna regel je de inhoud van je website zelf, terwijl wij zorgen voor de veiligheid en het up-to-date houden van de technische kant van de site. Daar kun je op vertrouwen.

Dus wil jij een website die snel en veilig is en waar je zelf de controle over de inhoud hebt? Dan ben je met een WordPress website van Dialogus bij het juiste adres!

Voor wie is een WordPress website van Dialogus geschikt? 

Voor alle ondernemers die hun bedrijf serieus nemen, die (meer) klanten willen krijgen via hun website. Ben je een ZZP’er, heb je een BV, vof of werk je voor een stichting of vereniging? Alle organisaties en professionals die serieus werk maken van hun bedrijf doen er goed aan te kiezen voor een WordPress website van Dialogus. Als je ook online producten verkoopt, ga dan naar WordPress webshop, die sluiten we naadloos aan op je website.

Zeer compleet geleverd! Bekijk de specificaties.

Een Professionele WordPress Website wordt zeer compleet geleverd. Geniet van een kwaliteits website met enorm veel mogelijkheden en functies:

Zeer compleet professionele WordPress websites

Eenmalige kosten voor de bouw vanaf € 750,-
ALL-IN!

Offerte aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte in je mailbox.    Geen idee of dit voor jou past?

    Laat hieronder je naam en telefoonnummer achter en we bellen je z.s.m. terug om je
    uit te leggen wat het beste bij jouw wensen past: