WordPress website laten maken

Kwalitatief hoogwaardig en innovatief, dat zijn de websites die wij ontwikkelen. Dit doen wij omdat omdat wij u een product willen leveren dat tot resultaat leidt! Dialogus bouwt websites op basis van WordPress en beschikt over jaren WordPress ervaring. Wij leggen graag de voordelen van WordPress aan u uit. Dialogus is niet voor niets de WordPress specialist van Arnhem en omgeving.

Wat is WordPress?

WordPress is een gratis open source Content Management Systeem om websites te beheren. Het is gericht op gebruikersgemak en houdt rekening met de huidige webstandaarden. Door deze combinatie van gebruikersgemak en kwaliteit wordt WordPress wereldwijd ingezet voor het bouwen van websites, webshops en blogs.

WordPress is breed inzetbaar en op eenvoudige wijze uit te breiden met talloze gratis functies (plugins). Hierdoor kan bijna voor elke behoefte een oplossing gevonden worden.

WordPress is gratis en goed

WordPress is gratis, net als de vele plugins (uitbreidingen) en thema’s (ontwerpen). Dat betekent echter niet dat het daarom niet goed zou zijn. Duizenden ontwikkelaars werken dagelijks aan verbeteringen en uitbreidingen van WordPress. Wij en onze klanten hebben ervaren dat het werken met WordPress mooie, veilige en goede websites oplevert die doen wat ze moeten doen.

Hoeveel kost een WordPress website?

Een WordPress website laten ontwikkelen hoeft niet duur te zijn. Op de pagina Tarieven WordPress website leest u meer over onze prijzen.

Website omzetten naar WordPress

Omdat de gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van WordPress steeds populairder worden kiezen steeds meer organisaties er voor om hun oude website om te laten zetten naar WordPress. Overweegt u ook om uw huidige website om te zetten of heeft u vragen wat daar allemaal bij komt kijken? Lees dan meer over Website omzetten naar WordPress.

Training en workshops

Bij elke WordPress website die we ontwikkelen leveren wij een maatwerk-instructie. Wij verzorgen daarnaast ook WordPress training en workshops op locatie.

WordPress Arnhem specialist

Door onze jarenlange ervaring met WordPress hebben wij een uitgebreid portfolio met WordPress websites. Op basis van deze ervaring kunnen wij snel uw WordPress website online brengen.

Wij leggen graag de voordelen van WordPress aan u uit. Dat kan telefonisch, bij ons op kantoor in Arnhem maar wij komen ook graag bij u langs. Hoewel Dialogus gevestigd is in Arnhem geven wij advies en bouwen we websites voor klanten in heel Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Overzetten van uw huidige website naar een WordPress website,
  • Ontwikkelen van nieuwe WordPress websites,
  • Ontwikkelen van maatwerk WordPress thema,
  • Ontwikkelen van WordPress plugin’s,
  • Hosting van WordPress websites en webshops,
  • WordPress onderhoud,
  • WordPress training.