Web-applicatie ontwikkeling

Een app of een web-applicatie?

Sommige van onze klanten wilden een app voor de smartphone laten bouwen. Uiteindelijk kozen ze voor een webapplicatie die volledig toegankelijk is op de smartphone, tablet en natuurlijk de computer. Een webapplicatie laten bouwen heeft echter nog meer voordelen t.o.v. smartphone app’s.
web-applicatie op smartphone tablet en computer

De voordelen van een webapplicatie

De belangrijkst voordelen van een web-applicatie t.o.v. smartphone app’s zijn dus dat hij op elk device (smartphone, tablet, en computers) werkt. Het tweede grote voordeel is dat het voordeliger is om één webapplicatie te ontwikkelen die overal werkt, in plaats van drie verschillende applicaties voor de iPhone, Android en de computer.

Een maatwerk web applicaties van Dialogus

Wij onderscheiden ons graag door het maken van gebruiksvriendelijke maatwerk webapplicaties. Je kunt daarbij denken aan communicatie software, registratie-systemen, content management systemen en factureringssystemen. Heb jij een andere applicatie nodig, dan vormt dit voor ons geen probleem.
Welk doel je ook voor ogen hebt: onze webapplicaties besparen snel vele uren werk. Wil je weten wat het je zou kunnen opleveren? Of zoek je een webapplicatie-ontwikkelaar die met je meedenkt en tevens de kosten in de hand houdt? Neem contact met ons op wij brengen het graag voor u in kaart.

De webapplicatie die jouw organisatie uren aan werk bespaart. Dat ene stukje software dat de brug slaat tussen de programma’s die je gebruikt. Je hoeft het idee maar te hebben. Dialogus pakt het op en overtreft je verwachtingen. Naast het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties bouwen we websites en webshops. Bekijk onze sterkwaliteiten en u komt er achter waar we goed in zijn en wat Dialogus voor je kan betekenen.

Wij zijn Dialogus, web-app ontwikkelaar uit Arnhem, onze web-apps verhogen je winst.

Web-applicatie ontwikkelaar met  meer dan 15 jaar ervaring

Een web-applicatie heeft nog meer voordelen, zoals het centraal onderhouden en het beheren van gebruikers en hun rechten. Een dergelijke applicatie maken vergt wel een bijzondere expertise. Dialogus heeft hiervoor diverse specialismen in huis. Wij hebben een ruime ervaring betreffende (web-)applicatie ontwikkeling en zullen je voor wat betreft het eindresultaat nooit teleurstellen.

Web-applicatie ontwikkelaar die van vele markten thuis is

Als ervaren web applicaties ontwikkelaar is Dialogus van vele markten thuis. Dit betekent ook dat wij voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de markt. In een snel veranderende internet omgeving is dit voor een professionele applicatie ontwikkelaar noodzakelijk. Maar natuurlijk vinden wij het ook bijzonder interessant en prettig om voorop te lopen bij applicaties ontwikkeling.

Een applicatie ontwikkelen vergt een grote kennis van de techniek die daarvoor beschikbaar is. Maar het oog wil ook wat en daarom besteden we evenveel aandacht aan ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Ben je op zoek naar slimme webapplicaties?

Wij ontwikkelen webapplicaties die doen wat je wilt. Veilig, gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en besparen tijd.

Geen standaardoplossingen

Wij gebruiken geen standaardconcept, maar nemen je werkproces als uitgangspunt voor de webapplicatie waar je op zit te wachten. Wel maken we gebruik van de huidige webstandaarden en methodieken. We gebruiken onze ervaring in softwareontwikkeling (meer dan 25 jaar) en internet (meer dan 15 jaar) om gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen.

Ervaring in het bouwen van Webapplicaties

Wij hebben voor verschillende klanten web applicaties ontwikkeld. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Medewerkers tevredenheidsonderzoek
 • Bibliotheken met bestelfunctie
 • Communicatiesoftware voor gemeenten
 • Intake programma’s voor zorgorganisaties
 • Cliëntregistratiesystemen voor zorgorganisaties
 • Verslagleggings systeem
 • Verschillende datingsites

Ook voor jouw specifieke vraag kunnen wij een web-app ontwikkelen.

Webapplicatie ontwikkeling op een projectmatige werkwijze.

Bij de ontwikkeling van een webapplicatie, hanteren wij een projectmatige en gestructureerde werkwijze. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een de volgende fasen:

 1. de inventarisatie fase (het inventariseren van uw informatiebehoefte),
 2. het maken van een functioneel ontwerp (wat moet de applicatie precies doen),
 3. de planning,
 4. de ontwikkeling en realisatie van de webapplicatie,
 5. de implementatie (conversie van oude systeem naar de webapplicatie),
 6. de nazorg, service en optimalisatie.

De gehele werkwijze is erop gericht om een succesvolle webapplicatie te ontwikkelen die voldoet aan jouw wensen en eisen. Het traject wordt samen met de opdrachtgever uitgevoerd meestal op basis van prototyping, d.w.z. we ontwikkelen stap voor stap met prototypen.

Moderne technieken

ontwikkelen van webapplicaties met bootstrapWe bouwen de webapplicaties op basis van de huidige webstandaards zodat ze goed worden weergegeven op smartphones, tablets en computers. We gebruiken onder andere HTML5, PHP, ASP, MySQL, jQuery, Bootstrap framework.

Webapplicatie ontwikkeling op maat

Bij een oplossing op maat zijn jouw wensen bepalend voor de opzet van de webapplicatie. De informatiebehoefte van je organisatie staat centraal. Samen inventariseren we je wensen, eisen, behoeften en vooral verwachtingen. Daarna vertalen wij deze wensen naar een functioneel ontwerp, waarin de webapplicatie volledig wordt uitgewerkt op technisch niveau.

Meer informatie over een web-applicatie?

Als je meer informatie wilt of eens van gedachten wil wisselen over jullie wensen, bel dan naar Ton op 06 – 23075096.