Webshop

Een webshop hoeft niet duur te zijn. Op basis van WordPress in combinatie met WooCommerce is snel een webshop te bouwen. Natuurlijk kunnen wij jouw webwinkel voorzien van (Nederlandse) betaalmogelijkheden zoals iDeal, creditcard of PayPal.

WordPress webshop


Webshop ontwerp

WordPress met WooCommerce webshopJe webshop moet helder en overzichtelijk zijn. Het is belangrijk dat de klant eenvoudig op een overzichtelijke wijze zijn product kan vinden en zijn bestelling kan plaatsen.
WooCommerce is het software pakket voor webshops met WordPress. Je kunt kiezen voor een gratis thema van WooCommerce, wij adviseren een professioneel thema dat zich automatisch aanpast aan het apparaat (computer, tablet of smartphone). Mooie thema’s zijn te vinden bij WooCommerce thema’s van Themeforest. Voor € 50,- heb je al een prachtig ontwerp.

Online betalen

Online betalen moet veilig en gebruiksvriendelijk zijn.
Payment Service Providers (PSP) zijn organisaties gespecialiseerd in veilige afhandeling van betalingen. Wij adviseren PSP Mollie, daarmee kunt u eenvoudig de betalingen laten verrichten via iDeal, creditcard, et cetera. Mollie is gemakkelijk en goedkoop, voor een iDeal betaling betaal je slechts € 0,45. Dialogus is officieel partner van Mollie.

Voor jou als eigenaar is het belangrijk dat de orderverwerking gemakkelijk verloopt. WooCommerce is daar uitermate geschikt voor.

Een webwinkel moet geld opleveren.

Met WordPress kan op een eenvoudige manier een webwinkel online gebracht worden.
Er zijn maar 3 onderdelen nodig:

  • installatie van WordPress
  • installatie van Webshop plugin (WooCommerce)
  • installatie van een thema dat geschikt is voor de webshop

Er zijn zeer goede Webshop plugins beschikbaar, de meest populaire is WooCommerce. Hiermee kun je gemakkelijk producten in de webshop beheren. Voor de betaling van de producten kan gebruikt gemaakt worden van verschillende mogelijkheden zoals iDeal, Paypal en andere.

Procesbegeleiding opzetten van een webwinkel.

Wij hebben meerdere webshops gebouwd op basis van WordPress. Uit onze ervaring blijkt dat het proces om te komen tot een goed draaiende webshop goed rustig doorlopen moet worden. Er wordt geadverteerd met slogans als “Uw website binnen 5 minuten online!“, echter de praktijk leert anders.
De vormgeving, het gebruiksgemak, het beheer, de online marketing en de hosting zijn enkele aspecten waar goed over nagedacht moet worden. Wanneer je jouw webshop door ons laat ontwikkelen besteden we daar aandacht aan. Per stap krijg je deskundig advies en denken wij met je mee. Dat is de kracht van Dialogus.