WordPress websites

Een WordPress website laten maken – dat doe je bij Dialogus! Kwalitatief hoogwaardig en innovatief, dat zijn de websites die wij ontwikkelen. Dit doen wij omdat wij een product willen leveren dat tot resultaat leidt! Dialogus bouwt websites op basis van WordPress en beschikt over jaren WordPress ervaring. Ook kunnen wij je website overzetten naar WordPress. Wij leggen graag de voordelen van WordPress aan je uit. Dialogus is niet voor niets de WordPress specialist van Arnhem en omgeving.


Wat is WordPress?

WordPress is een gratis open source Content Management Systeem om websites te beheren. Het is gericht op gebruikersgemak en houdt rekening met de huidige webstandaarden. Door deze combinatie van gebruikersgemak en kwaliteit wordt WordPress wereldwijd ingezet voor het bouwen van websites, webshops en blogs.

WordPress is breed inzetbaar en uit te breiden met talloze functies (plugins). Hierdoor kan bijna voor elke behoefte een oplossing gevonden worden.

WordPress is gratis en goed

WordPress is gratis, net als de vele plugins (uitbreidingen) en thema’s (ontwerpen). Dat betekent echter niet dat het daarom niet goed zou zijn. Duizenden ontwikkelaars werken dagelijks aan verbeteringen en uitbreidingen van WordPress. Momenteel draait 1 op de 3 websites in de wereld op WordPress!
Wij en onze klanten hebben ervaren dat het werken met WordPress mooie, veilige en goede websites oplevert die doen wat ze moeten doen.

Hoeveel kost een WordPress website?

Een WordPress website laten ontwikkelen hoeft niet duur te zijn. Zo heb je bijvoorbeeld al een WordPress website voor maar € 750,-. Of vraag direct een offerte voor het maken van jouw WordPress website.

Website omzetten naar WordPress

Omdat de gebruiksvriendelijkheid en de flexibiliteit van WordPress steeds zo populair is laten steeds meer organisaties hun website om zetten naar WordPress. Overweeg je ook om je huidige website om te zetten of heb je vragen wat daar allemaal bij komt kijken? Lees dan meer over Website overzetten naar WordPress.

Training en workshops

Bij elke WordPress website die we ontwikkelen kunnen we een maatwerk-instructie leveren. Wij verzorgen eventueel ook WordPress training en workshops op locatie.

WordPress Arnhem specialist

Door onze jarenlange ervaring met WordPress hebben wij een uitgebreide klantenkring van zelfstandig ondernemers tot grote organisaties. Op basis van deze ervaring kunnen wij snel je WordPress website online brengen. Wij leggen graag de voordelen van WordPress aan je uit. Dialogus is gevestigd in Arnhem en werkt voor klanten in heel Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in: