Web-applicatie ontwikeling

Web-app’s die je werk eenvoudiger maken

Wil je een app voor de smartphone laten bouwen? Dan is de belangrijkste vraag. Heb je wel echt een iPhone of Android app nodig,? Misschien volstaat een webapplicatie die volledig toegankelijk is op de smartphone, tablet en natuurlijk computer. Een webapplicatie laten bouwen heef vele voordelen t.o.v. een smartphone app.

De voordelen van een webapplicatie

Er zijn grote voordelen van een web-applicatie t.o.v. een smartphone app. Hij werkt namelijk op elk device (smartphone, tablet, en computers)!
Een webapplicatie is ontwikkelen is  voordeliger dan een iPhone of Android app, en hij is geschikt voor alle bedrijfsinterne processen. Voor communicatiesystemen [link naar WijkProfs.nl, Schriftje.nl) registreren van uren, van een portaal met documenten tot bestelbonnen, en tevens het inzichtelijk maken van verschillende data stromen in een dashboardapplicatie behoort tot de mogelijkheden

Het doel van uw applicatie
Welk doel u ook voor ogen heeft: onze webapplicaties besparen al snel vele uren werk. Wilt u weten wat het u zou kunnen opleveren? Neem contact met ons op wij brengen het graag voor u in kaart. Bekijk onze appontwikkelingen op onze projectenpagina.

Kijk ook eens bij onze referenties, wie er al eerder een app heeft laten ontwikkelen.

De webapplicatie die jouw organisatie uren aan werk bespaart. Dat ene stukje software dat de brug slaat tussen de programma’s die je gebruikt. Je hoeft het idee maar te hebben. Dialogus pakt het op en overtreft je verwachtingen. Naast het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties bouwen we websites en webshops. Bekijk onze sterkwaliteiten en u komt er achter waar we goed in zijn en wat Dialogus voor je kan betekenen.

Wij zijn Dialogus, web-app ontwikkelaar uit Arnhem, onze web-apps verhogen je winst.

Op maat web-applicatie ontwikkelaar met 15+ jaar ervaring

Dialogus is een web-applicatie ontwikkelaar in de brede zin van het woord. Zoals je software kan ontwikkelen die op een computer wordt geïnstalleerd, kan hetzelfde ook worden gedaan om te draaien op een internetserver. Het voordeel daarvan is dat de software hiermee bereikbaar wordt voor een brede groep mensen die daar toestemming voor hebben gekregen.

Een web-applicatie heeft nog meer voordelen, zoals het centraal onderhouden en het beheren van gebruikers en hun rechten. Een dergelijke applicatie maken vergt wel een bijzondere expertise. Dialogus heeft hiervoor diverse specialismen in huis. Wij hebben een ruime ervaring betreffende (web-)applicatie ontwikkeling en zullen je voor wat betreft het eindresultaat nooit teleurstellen.

Web-applicatie ontwikkelaar die van vele markten thuis is

Als ervaren web applicaties ontwikkelaar is Dialogus van vele markten thuis. Dit betekent ook dat wij voortdurend op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in de markt. In een snel veranderende internet omgeving is dit voor een professionele applicatie ontwikkelaar noodzakelijk. Maar natuurlijk vinden wij het ook bijzonder interessant en prettig om voorop te lopen bij applicaties ontwikkeling.

Een applicatie ontwikkelen vergt een grote kennis van de techniek die daarvoor beschikbaar is. Maar het oog wil ook wat en daarom besteden we evenveel aandacht aan ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.

Een maatwerk web applicaties van Dialogus

Een creatieve web (applicatie) ontwikkelaar als Dialogus onderscheidt zich graag door het maken van maatwerk applicaties. Je kunt daarbij denken aan communicatie software, registratie-systemen, content management systemen en factureringssystemen. Wil je echter een andere applicatie laten ontwikkelen die hier niet genoemd wordt, dan vormt dit voor ons geen probleem.

Zoek je een web of mobiele applicatie ontwikkelaar die met je meedenkt en tevens de kosten in de hand houdt? Neem dan contact op met Dialogus.

Ben je op zoek naar slimme webapplicaties?

Wij ontwikkelen webapplicaties die doen wat je wilt. Veilig, gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en besparen tijd.

Geen standaardoplossingen

Wij gebruiken geen standaardconcept, maar nemen je werkproces als uitgangspunt voor de webapplicatie waar je op zit te wachten. Wel maken we gebruik van de huidige webstandaarden en methodieken. We gebruiken onze ervaring in softwareontwikkeling (meer dan 25 jaar) en internet (meer dan 15 jaar) om gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen.

Ben je op zoek naar slimme webapplicaties?
Wij ontwikkelen webapplicaties die doen wat je wilt. Veilig, gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en besparen tijd.

Geen standaardoplossingen

Wij gebruiken geen standaardconcept, maar nemen je werkproces als uitgangspunt voor de webapplicatie waar je op zit te wachten. Wel maken we gebruik van de huidige webstandaarden en methodieken. We gebruiken onze ervaring in softwareontwikkeling (meer dan 25 jaar) en internet (meer dan 15 jaar) om gebruiksvriendelijke applicaties te ontwikkelen.

Voordelen van een webapplicatie

 • er is geen ingewikkelde installatieprocedure bij het uitrollen in een (grote) organisatie nodig, alleen een webbrowser is vereist,
 • webapplicaties hebben geen schijfruimte op de computer nodig,
 • voor een update hoeven er geen wijzigingen op de werkplek gedaan te worden,
 • webapplicaties zijn gemakkelijk te integreren met andere websites of webservices,
 • web-apps zijn in de basis platform-onafhankelijk (Windows, Mac, Linux etc.) doordat ze in een webbrowser draaien,
 • webapplicaties worden door ons modulair opgebouwd, zodat je eenvoudig nieuwe functionaliteit toe kan voegen.

Ervaring in het bouwen van Webapplicaties

Wij hebben in de afgelopen decennia verschillende web applicaties mogen bouwen. Enkele voorbeelden zijn:

 • Medewerkers tevredenheidsonderzoek
 • Bibliotheken met bestelfunctie
 • Communicatiesoftware voor gemeenten
 • Intake programma voor zorgorganisaties
 • Cliënt registratie systemen voor zorgorganisaties
 • Verslagleggings systeem
 • Verschillende datingsites

Wij bouwen diversen registratiesystemen en speciale database-oplossingen en kunnen jouw applicatie ook omzetten in een webapplicaties (web-app).

Webapplicatie ontwikkeling op een projectmatige werkwijze.

Bij de ontwikkeling van een webapplicatie, hanteren wij een projectmatige en gestructureerde werkwijze. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een de volgende fasen:

 1. de inventarisatie fase (het inventariseren van uw informatiebehoefte),
 2. het maken van een functioneel ontwerp (wat moet de applicatie precies doen),
 3. de planning,
 4. de ontwikkeling en realisatie van de webapplicatie,
 5. de implementatie (conversie van oude systeem naar de webapplicatie),
 6. de nazorg, service en optimalisatie.

De gehele werkwijze is erop gericht om een succesvolle webapplicatie te ontwikkelen die voldoet aan jouw wensen en eisen. Het traject wordt samen met de opdrachtgever uitgevoerd meestal op basis van prototyping, d.w.z. we ontwikkelen stap voor stap met prototypen.

Moderne technieken

We bouwen de webapplicaties met behulp van moderen technieken met als resultaat dat ze goed worden weergegeven op smartphones, tablets en computers. We gebruiken onder andere; HTML5, PHP, ASP, MySQL, jQuery, Bootstrap framework, et cetera. De documentatie houden we kort en leggen we vast in de applicatie zelf.

Webapplicatie ontwikkeling op maat

Bij een oplossing op maat zijn de wensen en eisen bepalend voor de opzet van de webapplicatie. De informatiebehoefte van de opdrachtgever staat centraal. De inventarisatiefase is cruciaal binnen het ontwikkelingstraject. Een doelstelling binnen het voortraject is het, tot in detail, achterhalen van uw wensen, eisen, behoeften en vooral verwachtingen. In sommige gevallen is het hierbij wenselijk om brainstormsessies in te plannen, eventueel met medewerkers van verschillende disciplines binnen de organisatie. Na het inventariseren van de wensen vertalen wij deze naar een functioneel ontwerp, waarin de webapplicatie volledig wordt uitgewerkt op technisch niveau. Pas wanneer het functioneel ontwerp 1-op-1 aansluit bij de wensen, wordt gestart met de ontwikkeling van uw webapplicatie.