Webdesign met een visie

Persoonlijk en direct contact, één op één communicatie en flexibiliteit. Dat zijn kerwaarden voor Dialogus webdesign.

Daarnaast staan we voor transparantie, en bouwen we websites met hoge snelheid en die uitblinken in technische kwaliteit.

Over Dialogus

Dialogus is een flexibel webdesign bureau opgericht in 2001. De naam Dialogus is een vervorming van het woord dialoog en dat is precies wat we willen bereiken: in gesprek met de klant tot de perfecte online oplossingen komen. Daarbij gaan wij voor heldere afspraken en duidelijk communicatie. We zijn transparant over onze aanpak en kosten. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, transparantie en een persoonlijke aanpak.

Visie

Wij zien webdesign, websites en online presentatie als een belangrijke aanvulling op de offline wereld – niet meer en niet minder. Dat betekent dat we er naar streven om onze websites op de eerste plaats te ontwikkelen als toevoeging op een bestaand idee, bedrijf of organisatie. Daarmee ontstaat gelijk de mogelijkheid (en noodzaak) om je online bezigheden te integreren met de alledaagse gang van zaken. Op deze manier willen we het makkelijker maken om je als organisatie of als persoon te identificeren met je website – zodat je bezoekers zich goed kunnen identificeren met jouw project.

Missie

Het internet is voor iedereen toegankelijk. Met bekende CMS-systemen zoals WordPress betekent dit dat er een schat aan mogelijkheden beschikbaar is om zelf je website te ontwikkelen. Maar het betekent niet dat je website zelf ontwikkelen gemakkelijk is. Door het grote aanbod van thema’s en plugins wordt een website ontwikkelen een ware jungle. Onze missie is daarom websites te ontwikkelen die weliswaar prachtig zijn om te zien, maar eenvoudig zijn aan de back-end.

Dialogus zet zich er voor in met mooie, snelle en veilige websites de ondernemer volledig te ontzorgen op het gebied van online marketing en presentatie.

Dialogus in een notendop

Dialogus is ervan overtuigd dat met behulp van Internet zinvolle projecten en initiatieven mogelijk zijn. Wij geloven dat via Internet mensen gemakkelijker kunnen communiceren en meer waardering voor elkaar kunnen krijgen. De communicatie via Internet maakt ons rijkere mensen.


Wanneer je zaken doet met Dialogus weet je waar je aan toe bent. Het is onze missie om het gebruik van Internet te stimuleren door de ontwikkeling van kwalitatief goede producten waar jij en jouw klanten gemakkelijk mee kunnen werken.

Geloof in innovatie en ons enthousiasme bij het verwezenlijken van een product en het vertrouwen in een goede relatie met jou zijn onze drijfveren.

Contact met Dialogus