Over ons

Over Dialogus

Snelle service en perfecte dienstverlening

Over Dialogus

Dialogus is een flexibel webdesign bureau opgericht in 2001. Dialogus heeft meerdere webdesigners / programmeurs, ieder met zijn eigen kwaliteiten. Samen hebben we meer dan 20 jaar ervaring. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk voor eventuele aanvullende dienstverlening. Dialogus werkt vanuit Gelderland en Limburg wij werken voor klanten in heel Nederland.

De naam Dialogus is een vervorming van het woord dialoog en dat is precies wat we doen: in gesprek met de klant komen we tot de perfecte online oplossing. Daarbij gaan wij voor heldere afspraken en duidelijk communicatie. We zijn transparant over onze aanpak en kosten. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit, transparantie en een persoonlijke aanpak.


Visie

Wij zien webdesign, websites en online presentatie als een belangrijke aanvulling op de offline wereld – niet meer en niet minder. Dat betekent dat we jouw website naadloos laten aansluiten bij de branding van je gehele bedrijf of organisatie. Op die manier krijgt de bezoeker van je website of webshop direct een gevoel, een beleving bij jouw bedrijf. Als dat aanspreekt zal hij of zij nieuwsgierig verder kijken en een (potentiële) klant worden. Daarmee trek je precies de klanten die passen bij jouw onderneming.

Missie

Het internet is voor iedereen toegankelijk. Met het bekende CMS-systeem WordPress betekent dit dat er een schat aan mogelijkheden beschikbaar is om zelf je website te ontwikkelen. Maar je kunt ook verdwalen in de jungle. En weet jij of die plugin wel werkt met jouw thema? Wij kennen de problemen en mogelijkheden en ontzorgen je graag.

Onze missie is om unieke websites te ontwikkelen die prachtig zijn om te zien en tegelijkertijd eenvoudig zijn aan de back-end. Speciaal voor jou.

We hebben er ruime ervaring mee, het werkt!