Flexibel en dynamisch

tonDialogus is een onderneming van Ton van Leest, een flexibel bureau opgericht in 2001. De naam Dialogus is een vervorming van het woord dialoog en dat is precies wat we willen bereiken. Samen met andere professionals voeren wij opdrachten uit voor organisaties die automatisering en Internet ten volle willen benutten. Daarbij gaan wij voor heldere afspraken en duidelijk communicatie. Voor speciale expertises, zoals grafisch ontwerp, fotografie, videobewerking en tekstschrijven, wordt samengewerkt met professionals die hun expertise hebben bewezen op de betreffende vakken.

Een eenmanszaak met een netwerk

Dialogus is een eenmanszaak met veel ervaring en expertise op diverse terreinen van implementatie van IT. We bouwen websites, geven trainingen, doen onderzoek en de implementatie van automatiseringstrajecten in kleine en middelgrote organisaties. Dat kunnen we niet allemaal alleen en we werken daarom graag samen met andere ondernemers die door de wol geverfd zijn.

Missie en visie

Dialogus is ervan overtuigd dat met behulp van Internet zinvolle projecten en initiatieven mogelijk zijn. Wij geloven dat via Internet mensen gemakkelijker kunnen communiceren en meer waardering voor elkaar kunnen krijgen. De communicatie via Internet maakt ons rijkere mensen. Dat is ook de reden waarom wij Dialogus heten, het is een ombuiging van het woord Dialoog dat staat voor een samenstelling van de Griekse woorden λόγος (logos, woord, taal, rede) en διά (dia, door) of δι (di, twee). Wij willen in dialoog met u graag goede kwaliteit leveren. Wanneer je zaken doet met Dialogus dan weet je waar je aan toe bent. Het is onze missie om het gebruik van Internet te stimuleren door de ontwikkeling van kwalitatief goede producten waar jij en jouw klanten gemakkelijk mee kunnen werken.
Geloof in innovatie en ons enthousiasme bij het verwezenlijken van een product en het vertrouwen in een goede relatie met jou zijn onze drijfveren.

Dialogus gaat voor samenwerking

Als je kiest voor ons kies je voor een leverancier die wil gaan voor een langdurige samenwerking. We stellen ons ten doel om uw wensen en doelen te realiseren. Dat vergt over het algemeen het opbouwen van een duurzame relatie tussen jou als opdrachtgever en ons als leverancier. Wij gaan niet voor het uitvoeren van alleen de opdracht maar voor samenwerking op langer termijn. Dat betekent dat we ook in het geval een korte dienstverlening beschikbaar blijven voor service en ondersteuning.
Vanuit Arnhem bedienen we klanten in het heel Nederland op zowel het gebied van webdesign als op implementatie uw automatisering.

Dialogus staat voor

  • een persoonlijk en direct contact, één op één communicatie tussen jou en ons
  • flexibiliteit, geen ‘van 9 tot 5′ mentaliteit
  • snelheid, binnen 24 uur reactie op uw vragen
  • vereniging van technische kennis met een praktische instelling voor bouw en onderhoud
  • een netwerk van excellente professionals
  • meer dan 30 jaar ICT-ervaring
  • langdurige samenwerking
  • Jaren ervaring

We hebben vele jaren ervaring in de automatisering en sinds 2001 richten we ons voornamelijk op Internet. Profiteer van deze kennis en breng ook uw project onder bij Dialogus.