WordPress webshop of website nodig?

Overweeg je een om je website of webshop om te zetten naar WordPress? Bel ons dan en we kunnen in een kort gesprek aangeven of we iets voor u kunnen betekenen.

Overschakelen naar WordPress

We helpen veel klanten die gebruik willen gaan maken van de grote voordelen van de opensource software WordPress. Soms zijn dit klanten die een specifieke vraag hebben over de werking van een onderdeel van de website en in andere gevallen gaat het om het overzetten van een oudere website naar een moderne versie. Vaak wordt dan gekozen voor WordPress omdat het goed, gebruiksvriendelijk en gratis is. Wij kunnen je begeleiden in dit traject of het geheel voor je uitvoeren.

Responsief of responsive

Ouder websites zijn vaak niet “responsief” (in het engels “responsive”) dat betekent dat ze niet goed worden getoond op tablets en smartphones. Omdat het gebruik van deze apparatuur zo enorm toeneemt is de behoefte aan een website die op alle apparatuur goed wordt weergegeven groot. We adviseren dan om een ontwerp te kiezen dat hiertoe is voorbereid. Dat kan een gratis thema zijn uit de WordPress bibliotheek of als er behoefte is aan een wat professionelere uitstraling uit de  ThemeForest webshop.

Hulp bij finetuning

Hoewel WordPress gemakkelijk is in gebruik kan het toch voorkomen dat een bepaalde functie niet werkt of er geen standaard oplossing voor is. In die gevallen kunnen we helpen. We passen het ontwerp aan of schrijven een stukje code dat precies doet wat je wilt.