WordPress Websites

Websites laten maken

Geniet ook van de geweldige mogelijkheden en het gebruiksgemak van WordPress. We kunnen je al tegen lage kosten een complete website aanbieden inclusief hosting en registratie van je domeinnaam. De websites die wij maken zijn goed vindbaar in Google en worden goed weergeven op smartphones en tablets.

Is je website verouderd en nog niet gebouwd met WordPress, vraag ons een offerte voor het omzetten van uw website naar WordPress. We hebben ervaring met verschillende content management systemen zoals Joomla, Wix, ASP.net, et cetera, maar ook zelf gebouwde statische websites.


Jouw website overzetten naar WordPress?


Waarom is WordPress onze favoriet?

WordPress is het meest gebruikte content management system (CMS) ter wereld. Het is flexibel en gebruiksvriendelijk. Het maken en aanpassen van pagina’s is eenvoudig voor het vullen van je website heb je geen specialist meer nodig. Dat scheelt je kosten en maakt dat je sneller kunt bijwerken. WordPress websites worden goed weergegeven op tablets en smartphones, en worden goed geïndexeerd door Google. Je website overzetten naar WordPress is een slimme zet!

Je eigen content managen

Het belangrijkste voordeel van WordPress is natuurlijk dat je  zelf je content kunt managen. WordPress geeft je op een heel intuïtieve wijze controle over je eigen website, zonder dat je daarvoor afhankelijk bent van een webdesigner of internetbureau.

Grootste CMS​

Lang niet alle websites draaien op een CMS. Niemand weet precies wat de cijfers zijn, maar wat je vaak hoort is dat 60% van alle websites op een content management system draait. Van deze websites draait 60% van de websites op WordPress. Daarmee is WordPress met kop en schouders het pupolairste CMS, dat de nummer 2 (Joomal, 6%) en 3 (Drupal, 2%) ver achter zich laat.

Gratis

WordPress is open source en gratis. Dat heeft mede bijgedragen aan de populariteit van het CMS. Er zijn ook duizenden gratis templates, thema’s en plugins beschikbaar die met WordPress geïntegreerd zijn. Er bestaan ook premium betaalde plugins en thema’s: deze kosten vaak tussen de $20 en $60. Als je bijzondere functionalitiet op je WordPress website zoekt kunnen betaalde plugins nodig zijn, maar vaak hoef je geen extra plugins of thema’s aan te schaffen.

Eindeloos veel mogelijkheden

De mogelijkheden met WordPress zijn eindeloos. Wil je weten wat wij met WordPress voor jouw website kunnen betekenen? We vertellen je graag uitgebreid over wat WordPress jou te bieden heeft.

Onze Diensten

Webdesign

Je bent ondernemer. We begrijpen als geen ander dat je dan geen tijd hebt om je bezig te houden met het ontwerpen en bouwen van een website. Geen zorgen! Je laat je gehele website gewoon door ons maken, vanaf het ontwerp tot de ontwikkeling. ​​

Hoger in Google

Hoe komt mijn website hoger in Google? Dat is nou precies de vraag die een ondernemer zich zou moeten stellen. Dialogus is SEO specialist: wij zorgen er voor dat je website hoger in Google komt te staan!

Online totaalstrategie

Hou jij nog bij wat de trends zijn op het gebied van SEO, online marketing, en social media marketing? Met effciciënte technieken presenteren we jouw bedrijf online. Daarbij hoort onder andere online vindbaarheid en hoog scoren in Google.

Full-service internetbureau

Dialogus biedt je een totaalpakket aan. We verzorgen het ontwerp, de ontwikkeling, de hosting, en de marketing. Maar we doen nog veel meer – zo ben je er verzekerd van dat je van A tot Z geholpen wordt. En zelfs na de ontwikkeling blijven we je website beheren – zodat het technisch en qua content in orde blijft.

All-In webdesign

Dialogus biedt 100% service. Van A tot Z. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze online totaalstrategie.

Jaren ervaring

Dialogus is begonnen in 2001. Van een website-only eenmanszaak zijn we inmiddels uitgegroeid tot een flexibel full-service internetbureau.

Technisch perfect

We dragen er de hoogste  zorg voor dat je website technisch perfect is. Hoe we dat doen? Zorgvuldig programmeren, en je website onderhouden.

wat kost een Website laten maken?

Websites bestaan in alle soorten en maten – en dat brengt een heel variabel prijskaartje met zich mee. Het meest eerlijke antwoord op de vraag “hoeveel kost een website laten maken” is dus “dat hangt er van af.” Voor een heel simpele website met minder dan 10 pagina’s, waar je zelf de content en look-and-feel aan kunt leveren kan je al voor € 699,- online hebben. Grotere websites zijn eigenlijk altijd maatwerk. En hier geldt dus ook: als je het goed wilt doen, dan kost het veel tijd. Dialogus denkt graag met je mee over een efficiënte aanpak. We zijn altijd volledig transparant: je krijgt wat we beloven, en zit nergens aan vast.

Snel en veilig

De snelheid van je website is één van de belangrijkste pijlers. Ook de veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze websites zijn razendsnel en ultra-veilig.

één vast contact

Je hebt altijd maar één contactpersoon. Deze persoon weet precies waar je project over gaat, zodat je niet nodeloos veel tijd aan het overleggen bent.

Aantrekkelijk en efficiënt

We ontwerpen een website die bezoeker trekt en bezoekers vast houdt. Daarmee creëren we een aantrekkelijke en efficiënte site, die precies doet wat jij wilt.

Onze klanten

dialogus-gemeente-arnhem
dialogus-liander
dialogus-reinaerde
dialogus-roc-rijn-ijssel
dialogus-zozijn
dialogus-tragel-zorg
dialogus-visio
dialogus-bartimeus
dialogus-de-boschuil
dialogus-inwarmte
dialogus-kiwa-international
dialogus-dammers-administratiekantoor
dialogus-miro-thuis

Kan jouw website naar WordPress?

“Meer dan 95% van de websites kunnen naar WordPress worden omgezet.”