WordPress onderhoudscontract

WordPress is continue in ontwikkeling. Een aantal keer per jaar komt er een nieuwe versie uit. Ook komen er regelmatig nieuwe versies van plugins en thema’s beschikbaar. Om dit allemaal bij te houden bieden we je een WordPress onderhoudscontract.

Waarom is een WordPress onderhoudscontract nodig?

WordPress is een “open source” content management systeem en dat betekent dat de broncode voor iedereen beschikbaar is. Het grote voordeel is dat er een zeer grote groep ontwikkelaars is die meebouwen aan de verbeteringen. Helaas biedt dit ook kansen voor hackers, zij proberen in te breken op de WordPress omgeving. Structureel technisch onderhoud van je WordPress website is belangrijk om de kans op hacking zo klein mogelijk te maken.

Daarom is het sterk aan te raden de updates uit te voeren. Dan blijft je website optimaal beveiligd tegen hackers, en het verhoogt de prestaties van je website. Doe je dit niet of te laat dan verhoog je het risico dat je website gehacked wordt. Als dat gebeurt zal Google jouw website als een onveilige website tonen. Je bezoekers / (potentiële) klanten zullen dan je website niet meer bezoeken. Het gevolg is: minder bezoekers, minder klanten en dus minder omzet.

Kan ik zelf WordPress updaten?

Ja, dat kan, maar er is wel enige technische kennis nodig om dit goed te doen. Je moet namelijk voor de updates een volledige back-up maken van je WordPress versie, je plugin’s en je thema. Ook moet je een backup van je database maken. Daarna kun je de updates uitvoeren en na elke update controleren of je website nog goed werkt. Als het allemaal mee zit ben je dan klaar. Als er echter iets mis gaat moet je de backup’s terug plaatsen en gaan zoeken wat het conflict veroorzaakt.

WordPress onderhoudscontract

Je kunt er ook voor kiezen om de updates en upgrades van WordPress uit te besteden d.m.v. een WordPress onderhoudscontract. Dialogus heeft veel ervaring met het onderhoud van WordPress websites. Bovendien kunnen wij eventuele problemen efficiënt en effectief oplossen. Met het WordPress onderhoudscontract bieden we je:

  • WordPress update
  • Thema update
  • WordPress plugin updates
  • Extra advies en support
  • Backups
  • Installatie van beveiligingsplugins (indien nodig)
  • Terugzetten van de back-up’s van je website indien nodig

wordpress onderhoudscontract

Zes keer jaar worden alle updates uitgevoerd. Nadat het onderhoud is uitgevoerd ontvang je een e-mail waarin aangegeven staat welke werkzaamheden er zijn verricht, zo houden we je direct op de hoogte.

Tarieven WordPress onderhoudscontract

De tarieven voor een WordPress onderhoudscontract zijn afhankelijk van de grote en complexiteit van je website. Een gemiddelde portfolio website heeft aan 4 uur per jaar genoeg. Heb je een complexere website met veel plugins of heb je webshop dan gaan we uit van 2 uur per kwartaal (dus 8 uur per jaar).

Het tarief voor een WordPress onderhoudscontract is € 22,85 * per maand. De facturering vindt plaats per jaar. Je kunt het onderhoudscontract op ieder moment opzeggen, er zijn dus geen verplichtingen dus.

Een WordPress onderhoudscontract is ook mogelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld.

Wil je meer weten over het onderhoudscontract?

Heb je nog vragen over het WordPress onderhoudscontract? Je kunt ons bellen op 024 – 84 86 674, of neem  contact met ons op. We staan je graag te woord.


* De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.