WordPress training en workshops

WordPress Trainingen

Bij elke WordPress website die we ontwikkelen leveren wij een maatwerk-instructie. Hoewel WordPress eenvoudig is in gebruik kunnen specifieke plugins vragen om extra kennis voor het juiste gebruik.
Voor vele organisaties hebben we maatwerk trainingen geleverd. Dat maatwerk is persoonlijk en helemaal afgestemd op uw behoefte. Dat maakt Dialogus zo geliefd is bij groet en kleine bedrijven. Naast de instrumenten en vaardigheden hebben we ook de rust om u alles op een gemakkelijke manier uit te leggen. Geen wollig taalgebruik, geen overbodige technische specificaties, maar een heldere uitleg over de mogelijke functies.

WordPress Training en Workshops

Wij maken WordPress niet moeilijker dan het is. Dialogus biedt maatwerk aan op het allerhoogste niveau. We nodigen u daarom van harte uit om contact op te nemen. We leggen u dan graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Zoekmachine Optimalisatie Training

Een website onderhouden met een CMS is in de basis eenvoudig, maar hoe zorg je er voor dat de inhoud van je website ook goed geïndexeerd wordt door Google? Dat heeft met heel veel factoren te maken, één daar van is het juiste gebruik van HTML-elementen zoals koppen en alternatieve beschrijvingen voor de afbeeldingen. Al deze kennis kan overgedragen worden in een training.

Maak een afspraak

Neem vrijblijvend contact met ons op als u alles uit uw (WordPress) website of Office Software wilt halen. Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.