Werken met Dialogus

Wij van Dialogus streven er naar een totaalpakket af te leveren. Dat betekent dat we meer doen dan alleen webdesign. Een typisch project bestaat uit het creëren van een totale online strategie, het opzetten van online marketing (met natuurlijk goede SEO en Google Analytics), het ontwerp van je nieuwe site én ondersteuning en implementatie. Natuurlijk blijven we na ontwikkeling actief met het onderhoud van je nieuwe website.

Een greep uit onze services

Webdesign

Je bent ondernemer. We begrijpen als geen ander dat je dan geen tijd hebt om je bezig te houden met het ontwerpen en bouwen van een website. Geen zorgen! Je laat je gehele website gewoon door ons maken, vanaf het ontwerp tot de ontwikkeling.

Hoger in Google

Hoe komt mijn website hoger in Google? Dat is nou precies de vraag die een ondernemer zich zou moeten stellen. Dialogus is SEO specialist: wij zorgen er voor dat je website hoger in Google komt te staan!

Online marketing

Houd jij nog bij wat de trends zijn op het gebied van SEO, online marketing, en social media marketing? Met efficiënte technieken presenteren we jouw bedrijf online. Daarbij hoort onder andere online vindbaarheid en hoog scoren in Google.

Webshop

Online je winkel opzetten kan heel ingewikkeld zijn. Wij maken gebruik van slimme oplossingen om jouw webshop soepel te laten draaien. Zo kan jij je focussen op het verbeteren van je product, terwijl wij je webshop maken.

Maatwerk verslaat de markt

Wij hebben de filosofie dat een goede website ontwikkelen alleen mogelijk is door goed te luisteren naar onze klant. Onze visie is namelijk dat een website persoonlijk nauw aan moet sluiten bij de identiteit van de organisatie, of de ondernemer. Een strategische benadering naar website ontwikkeling heeft bij ons dan ook altijd de voorkeur. 

Uitgangspunt bij onze werkwijze is dan ook dat ieder project uniek is. Er is geen bedrijf of organisatie zoals de jouwe – en je website moet dat weerspiegelen. Wij doen dan ook onze uiterste best om de unieke facetten van jouw project door te laten spreken in het ontwerp van je nieuwe website. Hoe we dat doen? Door op verschillende momenten tijdens het proces vooraf bepaalde feedbackrondes te gebruiken. Hiervoor gebruiken we onze beproefde methode om de juiste input te verzamelen die we nodig hebben, waardoor we snel en efficiënt een website kunnen bouwen die echt bij je past.

WordPress staat bekend om de flexibiliteit die het de eindgebruiker geeft. Maar hoe maak je een goede WordPress website? Niet iedereen doet dat zomaar. WordPress websites zijn bij Dialogus de standaard.  Dat betekent niet dat je een ‘standaard’ website van ons kan verwachten: we ontwikkelen voor iedere website een uniek template, waardoor geen twee websites hetzelfde zijn. Ook dit sluit aan bij onze visie dat maatwerk de markt verslaat.

Dialogus werkt voor jou

Kwalitatief hoogwaardig en innovatief, dat zijn de websites die wij ontwikkelen. Dit doen wij omdat wij een product willen leveren dat tot resultaat leidt! Dialogus bouwt websites op basis van WordPress en beschikt over jaren WordPress ervaring. Wij leggen graag de voordelen van WordPress aan je uit. Dialogus is niet voor niets de WordPress specialist van Arnhem en omgeving. We bouwen websites, geven trainingen, doen onderzoek en verzorgen de implementatie van automatiseringstrajecten in kleine en middelgrote organisaties.

"De beste weg naar online succes is een combinatie van goed luisteren en doorzetten."

- Ton, eigenaar Dialogus

Uniciteit

Je website is uiteindelijk maar één deel van het totale uiterlijk van je project. Het is daarom hoofdzaak dat je website goed geïntegreerd wordt in de rest van je project, of je nu een non-profit organisatie leidt of een hondentrimsalon runt. Wij gaan er bij het ontwikkelen van onze websites altijd van uit dat de kern van de website je project naadloos moet kunnen weerspiegelen. Daardoor hebben onze websites iets bijzonders: ze zijn uniek, en dat voel je.

Benieuwd welke website we voor jou kunnen realiseren? Kom in contact.

Persoonlijk

Onze aanpak is niet alleen persoonlijk als het gaat om de inhoud en look-and-feel van je website, maar ook als het gaat om contact. Je hebt altijd maar één contactpersoon binnen Dialogus. Dat betekent dat jouw contact altijd volledig op de hoogte is van de voortgang van jouw website, en je niet nodeloos veel tijd verliest aan overleg.

We staan altijd klaar om met je mee te denken. Heb je een vraag of een goed idee? Neem vrijblijvend contact met ons op – we denken graag met je mee.

Website laten maken

Je wilt een website die tot resultaat leidt! Met WordPress bouwen we professionele websites en webshops. Het proces begint meestal aan de tekentafel waar de centrale vraag is: wat wil je precies bereiken met je website? Nadat we samen hebben gekeken welke optie voor jouw project het beste is kunnen we verschillende WordPress templates bekijken om te bepalen welke look-and-feel past bij het project. Fast-forward naar de oplevering: als je website af is krijg je persoonlijke instructie in het beheren en gebruiken van je website met WordPress. Zo kun je een website laten maken die perfect past bij je project, waar je zelf de grip op kunt houden.

Hoger scoren in Google​

Zoekmachines bepalen de markt. Als je website niet bij de absolute top-resultaten hoort van jouw publiek, dan kun je meer verkeer al heel snel vergeten.

Wist je bijvoorbeeld dat de eerste 6 resultaten in Google 98% van de clicks krijgen? Minder dan één procent van het zoekers op Google gaat verder dan de eerste pagina.

Contact met Dialogus